After editing a wiki page bitweaver gives me 404 error

Pedro Moral

After editing a wiki page bitweaver gives me 404 error

Posted:28 Aug 2007 (13:42 UTC)
1st of all: Sorry for my english.

This is the enviroment: Bitweaver first install. Using XAMPP last version. Bitweaver is in directory "htdocs\bitweaver\...". Using Spanish language.

This error happens with Mozilla firefox 2+ and Ie Explorer 7, not checked in others browsers.

When I try to edit the very first wiki page (that one that comes with the first installation) the browser shows me a 404 error page not found (after I push the Save button). Any attemp to edit a wiki-page gives me this error.

Seems ok with articles.

Despite the error, the page was saved, and the modification (a link to a non-created wiki page) was there. But when I click on the new wiki page to create the link, it throws me another 404 error. Once again, despite the error, the page is saved, but the wiki-link seems inactive from the first wiki-page.

if someone can help, you can check the error at http://www.nosoloelite.com/bitweaver/wiki/index.php
you will find a wikilink to WikiDemoscene that gives you to the edit option. And there you can see that the last modification was saved, but the Link to the WikiDemoscene always gives you to edit option
EzyBiz
Joined: 01 Nov 2004

Re: After editing a wiki page bitweaver gives me 404 error

Posted:28 Aug 2007 (20:34 UTC)
.
First of all, your english is very good. Much better than a lot of people I know who use it as their first language.

If you go to http://www.constant.com.au/wiki/list_pages.php you will see how the link is meant to look.

Have you created the pages by using http://www.nosoloelite.com/bitweaver/wiki/edit.php?

Also, it has been my experience that xampp can do funny things, can you run on a Linux server?
.
Anonymous

Re: After editing a wiki page bitweaver gives me 404 error

Posted:08 Oct 2007 (15:35 UTC)
Hi,
I am having exactly the same problem but on a slightly different setup (don't use xampp). Ever now and again I get "http://.../Benelux+Office+for+Intellectual+Property" type messages for all my wiki pages. Using bitweaver 1.3.1 on a linux box.
Any ideas?
Chris
Anonymous

Re: After editing a wiki page bitweaver gives me 404 error

Posted:10 Oct 2007 (10:51 UTC)
Hi again (same anonymous poster as in prev. post),
Just wanted to say that I think I have located the problem. Disabled the Pretty URL feature and got my wiki pages to work again. This feature can be found under the Administration->Kernel->Features menu item.
Hope it helps,
Chris
Post
If you are already registered with bitweaver please enter your login details above.
Sorry, we have to ask.
Anonymous Post